Самі основні SEO заходи 2015 року

Дата публікації
24.02.2015
Рубрика
Переглядів
1440

Ми зібрали всі найкорисніші офлайн і онлайн-конференції з SEO, які в обов'язковому порядку прослухають і SEO-фахівці компанії «Фенікс Індастрі», не дивлячись на те, що вони вже володіють професійними навичками відповідно до сучасних вимог пошукового просування. Хочемо поділитися цим списком у хронологічному порядку з Вами.

Чим будуть корисні ці конференції для власників сайтів?

В першу чергу, на таких конференціях дуже зрозуміло й доступно пояснюють, яким повинен бути сайт, щоб він був на перших сторінках пошукових систем, щоб Ваш інтернет-магазин нарешті почав продавати та, нарешті, Ви не витрачали гроші на поганих SEO-фахівців, які зроблять сайту тільки гірше.

SEO — це не тільки технічна робота над сайтом, це також оптимізація юзабіліті, це маркетинг, комплекс робіт для того, щоб від сайту була конверсія (продаж товарів або послуг, дзвінки або інші потрібні дії людей).

Найкорисніші SEO-заходи в 2015 році

Web Promo Expert SEO Day

Перша, вкрай важлива конференція, яка відбулася 17 лютого 2015 року — WebPromoExperts SEO Day. Це безкоштовна семигодинна конференція, на якій розказано й розкладено по поличках абсолютно все про сучасне SEO. Інформацію з конференції SEO Day не знайдете ні на одному платному курсі. Тому в 2015 році для успішного SEO-просування сайту не потрібно купувати дорогі книги або відео — дивіться безкоштовну конференцію SEO Day, на якій виступають провідні фахівці світового визнання. Подивитися можете прямо тут.

NaZapad

Друга дуже важлива онлайн-конференція відбудеться 25 лютого 2015 року. Називається вона «На Заході», або NaZapad, на якій буде розказано про просування сайтів у західному сегменті світу. Тобто якщо Ви орієнтуєтеся на західних зарубіжних клієнтів, то дана конференція буде дуже корисною. Подивитися конференцію NaZapad можна буде тут: http://nazapad.com/, початок о 10:30.

CPAconf 2015

Наступний, третій захід — CPAconf 2015. Дата проведення — 27 лютого 2015 року. Основна тема конференції — лідогенераціі, або як перетворити користувача сайту в покупця, а також як отримати додаткові джерела продажів і багато іншого про онлайн і офлайн-маркетинг. Конференція пройде в Києві по вул. В. Гетьмана, 6М, у Більшовику на п'ятому поверсі.

SEMPRO 2015

Потім, вже в березні 13 числа 2015 року відбудеться грандіозний захід — збори всіх SEO-фахівців країн СНД. Конференція несе назву SEMPRO 2015. Виступати будуть найкращі SEO-фахівці СНД і Європи. Будуть розкриті абсолютно всі секрети просування, найцінніша й актуальна інформація, живе спілкування, обмін досвідом. Усі подробиці на сайті http://sempro.com.ua/. Адреса проведення: вул. В. Гетьмана, 6М, Шулявка, в Києві.

Analyze! 2015

15 квітня 2015 року компанія OWOX проведе навчальну конференцію Analyze!, на якій буде розказано все про сучасний аналоговий збір будь-яких даних з сайту за допомогою Google Analytics та інших інструментів. Адреса проведення: вул. Госпітальна, 4, у Києві.

Компанія «Фенікс Індастрі» також планує взяти участь у всіх перерахованих основних заходах і Вам рекомендує відвідати, адже в дійсності будуть порушені дуже важливі аспекти SEO-просування, розкрито актуальні проблеми цього напрямку. Дані конференції — це можливість отримати правильні знання для просування сайту.

Популярное

Чому просування сайту не можна зупиняти?
Чому пауза може стати проблемою на всьому шляху розкрутки сайту? Що робити, щоб уникнути неприємностей, пов'язаних...
ТОП-5 трендів SEO оптимізації сайтів у 2021 році
Алгоритми ранжирування пошукових систем щороку поліпшуються. В роботі алгоритму пошуку Google в 2021 році відбудуться...
Унікальна торгова пропозиція (УТП) в маркетингу
Сучасний ринок наповнений великою кількістю пропозицій конкуруючих фірм. Для споживача це добре, тому що він може вибрати...
Ми отримали вашу заявку
Давайте обговорювати
Поля з * є обов'язковими для заповнення
Відправляючи заявку ви погоджуєтеся з політикою обробки персональних даних.
або
Ви також можете написати нам у месенджери:
Замовити проект
Поля з * є обов'язковими для заповнення
або
Ви також можете написати нам у месенджери:
Перезвоните мне
Поля з * є обов'язковими для заповнення
або
Ви також можете написати нам у месенджери: