Чого варто очікувати від свого сайту, а чого не варто

Дата публікації
07.06.2012
Рубрика
Переглядів
46428

Нарешті прийшов той день, коли Ви зважилися розширювати або починати свій бізнес в інтернеті й для цього хочете замовити створення сайту.

Дуже часто клієнти не зовсім розуміють усіх переваг, які їм може дати сайт, або, навпаки, очікують від свого сайту занадто багато чого.

Ми пропонуємо розібратися, чого варто очікувати від нового сайту, а над чим ще потрібно додатково працювати, крім створення сайту.

Чого варто очікувати від сайту:

1. Сайт допоможе Вам встановлювати й підтримувати зв'язки з клієнтами у Вашому бізнесі.

2. За допомогою сайту можна знизити часові та трудові витрати на надання інформації, так як на сайті можна розмістити всі необхідні файли, документи, відеоролики, з якими в лічені секунди можуть ознайомитися Ваші клієнти та партнери.

3. Завдяки сайту ви можете здійснювати сервісну підтримку Ваших партнерів або клієнтів, оперативно відправляти їм новини Вашої компанії, важливу інформацію, повідомляти про новинки продукції, акції та знижки.

4. На сайті Ви можете демонструвати Ваш товар, розміщувати інтерактивний 3D-тур по Вашому виробництву або закладу (особливо актуально для ресторанного, готельного та туристичного бізнесу).

5. Сайт дозволяє збільшити кількість Ваших клієнтів, для цього необхідно ще на етапі створення сайту продумати його структуру й розмістити необхідні маркетингові інструменти, а також зайнятися просуванням сайту.

6. Якщо у Вас є філії Вашого підприємства в різних містах або країнах, на сайті Ви можете організувати дистанційне навчання або курси з підвищення кваліфікації для Ваших співробітників.

7. Сайт допоможе Вам організувати цілодобову підтримку для клієнтів і партнерів, здійснювати продаж у будь-які дні тижня та будь-який час доби.

Чого не варто очікувати від сайту:

1. Створення сайту не є антикризовим рішенням для Вашого бізнесу, за допомогою нього збитковий бізнес не можна перетворити на прибутковий. Сайт, як інструмент онлайн-бізнесу, вимагає чималих фінансових і трудових вкладень, щоб домогтися цілей, які Ви на нього покладаєте.

2. Не варто очікувати від нового сайту, який тільки виклали в інтернет, величезного припливу відвідувачів і потенційних клієнтів відразу ж. Для того, щоб сайт окупився і почав приносити прибуток, необхідно вкласти чималу суму в його просування, в рекламу Вашого сайту в інтернеті. Для того, щоб на сайт заходили, про нього повинні спочатку дізнатися. Для цього необхідно його просування в пошукових системах, контекстна й банерна реклама, реклама в соціальних мережах.

3. Не варто очікувати від сайту, що Ви відразу ж станете лідером ринку в Вашій ніші. Дуже часто буває, що конкуренти ще раніше відкрили своє інтернет-представництво, активно займалися його просуванням і зміцнили свої позиції в цій ніші. Без чималих вкладень на просування Вашого сайту тут не обійтися, тобто буде потрібно чимало часу й витрат, щоб зайняти провідні позиції в інтернет-бізнесі.

Виходячи з усього написаного вище, необхідно чітко розуміти, з якою метою Ви створюєте сайт, для чого він Вам потрібен, чого хочете досягти за допомогою даного онлайн-інструменту. Це дозволить уникнути розчарувань в майбутньому і Ви зможете вірно й впевнено рухатися до поставлених цілей.

Популярное

Чому просування сайту не можна зупиняти?
Чому пауза може стати проблемою на всьому шляху розкрутки сайту? Що робити, щоб уникнути неприємностей, пов'язаних...
ТОП-5 трендів SEO оптимізації сайтів у 2021 році
Алгоритми ранжирування пошукових систем щороку поліпшуються. В роботі алгоритму пошуку Google в 2021 році відбудуться...
Унікальна торгова пропозиція (УТП) в маркетингу
Сучасний ринок наповнений великою кількістю пропозицій конкуруючих фірм. Для споживача це добре, тому що він може вибрати...
Ми отримали вашу заявку
Давайте обговорювати
Поля з * є обов'язковими для заповнення
Відправляючи заявку ви погоджуєтеся з політикою обробки персональних даних.
або
Ви також можете написати нам у месенджери:
Замовити проект
Поля з * є обов'язковими для заповнення
або
Ви також можете написати нам у месенджери:
Перезвоните мне
Поля з * є обов'язковими для заповнення
або
Ви також можете написати нам у месенджери: