Адаптивний дизайн вплине на позиції в пошуку Google зі смартфонів

Дата публікації
07.04.2015
Рубрика
Переглядів
48101

У продовження попередньої теми розповімо тепер про вплив на пошук зі смартфонів, планшетів і десктопних ПК алгоритму Google mobile-friendly. Поспішаємо порадувати власників багатьох сайтів, так як на сторінці twitter фахівців Google Webmasters опублікована інформація про те, що відсутність адаптивного дизайну вплине на позиції Вашого сайту в пошуку Google тільки і тільки на смартфонах. На планшетах, ноутбуках і десктопних моніторах все залишиться як і раніше.

Ми провели експеримент і ввели запит «розробка сайтів» на планшеті й смартфоні в пошук Google. На скріншотах нижче видно, що в пошуку зі смартфона напроти результату стоїть позначка «Для мобільних», у пошуку з планшета такі мітки відсутні. Це говорить про те, що алгоритм пошуку для мобільних пристроїв запрацює тільки на смартфонах.

Мобільний пошук Google

Пошук Google на планшеті

Так само хочемо нагадати, що в вузькоспеціалізованому пошуку Google News фільтр mobile-friendly не працюватиме. Сам же алгоритм запустять фахівці Google 21 квітня, тому радимо проаналізувати, яка частка відвідувачів на Вашому сайті — зі смартфонів або з інших пристроїв. Якщо Ваш інтернет-магазин або інший сайт потрапляє під категорію, в якій багато користувачів смартфонів, рекомендуємо зробити адаптивний дизайн. Провести аналіз трафіку можуть SEO-оптимізатори «Фенікс Індастрі», телефонуйте +380672437688.

Дизайнери та верстальники «Фенікс Індастрі» зроблять для Вашого сайту якісний адаптивний дизайн, завдяки чому Ви не загубите своїх користувачів з мобільних пристроїв.

Популярное

Чому просування сайту не можна зупиняти?
Чому пауза може стати проблемою на всьому шляху розкрутки сайту? Що робити, щоб уникнути неприємностей, пов'язаних...
ТОП-5 трендів SEO оптимізації сайтів у 2021 році
Алгоритми ранжирування пошукових систем щороку поліпшуються. В роботі алгоритму пошуку Google в 2021 році відбудуться...
Унікальна торгова пропозиція (УТП) в маркетингу
Сучасний ринок наповнений великою кількістю пропозицій конкуруючих фірм. Для споживача це добре, тому що він може вибрати...
Ми отримали вашу заявку
Давайте обговорювати
Поля з * є обов'язковими для заповнення
Відправляючи заявку ви погоджуєтеся з політикою обробки персональних даних.
або
Ви також можете написати нам у месенджери:
Замовити проект
Поля з * є обов'язковими для заповнення
або
Ви також можете написати нам у месенджери:
Перезвоните мне
Поля з * є обов'язковими для заповнення
або
Ви також можете написати нам у месенджери: