У браузері Firefox новим пошуком за замовчуванням буде Google

Дата публікації
18.06.2012
Рубрика
Переглядів
35864

Видання RBCdaily повідомляє, що Яндекс більше не буде пошуком за замовчуванням у новій версії інтернет-браузера Firefox, яка вийде приблизно через місяць.

Це пов'язано з тим, що недавно компанія Google уклала договір з компанією Mozilla про те, що ще не менше трьох років Google буде пошуком за замовчуванням у Firefox, при цьому компанія Google щорічно виплачуватиме компанії Mozilla близько 300 млн. доларів США.

Головними конкурентами Гугл у цій угоді були компанія Майкрософт зі своїм пошуком Bing і компанія Yahoo!, проте ціна угоди виявилася занадто високою для останньої.

Яндекс не очікує значного ефекту від зміни пошуку за замовчуванням у Firefox. Крім того, Яндекс буде продовжувати поширювати власну збірку браузера Firefox з усіма своїми вбудованими інструментами.

Ще одним фактом, який підтверджує, що дана зміна не буде критичною для Яндекса, є те, що частка користувачів браузером Firefox значно знизилася в Росії в порівнянні з минулим роком (за даними LiveInternet, у травні 2012 року частка Firefox серед інших браузерів склала лише 16,7% , у минулому році вона становила 21,4%).

Популярное

Чому просування сайту не можна зупиняти?
Чому пауза може стати проблемою на всьому шляху розкрутки сайту? Що робити, щоб уникнути неприємностей, пов'язаних...
ТОП-5 трендів SEO оптимізації сайтів у 2021 році
Алгоритми ранжирування пошукових систем щороку поліпшуються. В роботі алгоритму пошуку Google в 2021 році відбудуться...
Унікальна торгова пропозиція (УТП) в маркетингу
Сучасний ринок наповнений великою кількістю пропозицій конкуруючих фірм. Для споживача це добре, тому що він може вибрати...
Ми отримали вашу заявку
Давайте обговорювати
Поля з * є обов'язковими для заповнення
Відправляючи заявку ви погоджуєтеся з політикою обробки персональних даних.
або
Ви також можете написати нам у месенджери:
Замовити проект
Поля з * є обов'язковими для заповнення
або
Ви також можете написати нам у месенджери:
Перезвоните мне
Поля з * є обов'язковими для заповнення
або
Ви також можете написати нам у месенджери: