Система управління сайтом FenixEngine 3.1

Дата публікації
05.04.2012
Рубрика
Переглядів
2523

Fenix Engine — система управління сайтом, розроблена компанією Фенікс Індастрі, що надає інструменти для додавання, редагування, видалення інформації на сайті.

Перша версія системи управління сайтом Fenix Engine 1.0 була розроблена в 2008 році та постійно оновлювалася й удосконалилася.

Нова версія системи управління сайтом Fenix Engine 3.1 дозволяє управляти текстовим і графічним наповненням веб-сайту, надаючи користувачу зручний і зрозумілий інтерфейс для роботи з вмістом сайту, зручні інструменти зберігання і публікації інформації, автоматизуючи процеси розміщення інформації в базах даних та її видачі в HTML. Для наповнення та адміністрування сайту не потрібно підвищувати рівень обізнаності програмістів, ці завдання зможе виконати будь-який контент-менеджер або людина, яка знає Ms Office.

Сайт має панель управління, яка є тільки частиною всієї програми, але достатня для управління ним, так як реалізується у вигляді візуального редактора — програми, яка створює HTML-код зі спеціальної спрощеної розмітки, що дозволяє користувачеві простіше форматувати текст.

Система управління Fenix Engine має різні версії систем керування: для інтернет-магазину — версія Fenix Engine Commerce 3.1, для каталогу, сайту-візитки, порталу, корпоративного сайту і т. д. — версія Fenix Engine 3.1.

Наша система управління дозволяє додавати нові модулі та розділи на вже існуючих сайтах, розроблених на движку Fenix Engine.

CMS Fenix Engine дозволяє управляти інформаційним наповненням сайту, структурою сайту, розсилкою повідомлень, дозволяє розподіляти права доступу між групами користувачів, управляти форумами, рекламою, стежити за статистикою відвідувань сайту і замовленнями (для інтернет-магазину) та багато іншого. 

Система управління Fenix Engine має високий рівень безпеки та захисту від злому.

CMS Fenix Engine постійно оновлюється, доповнюється новими можливостями, виходячи з потреб клієнтів і нових віянь у середовищі інтернет.

У нових версіях системи управління Fenix Engine доданий модуль SEO, який дозволяє оптимізувати сторінки сайту безпосередньо з адміністративної панелі.

Популярное

Чому просування сайту не можна зупиняти?
Чому пауза може стати проблемою на всьому шляху розкрутки сайту? Що робити, щоб уникнути неприємностей, пов'язаних...
ТОП-5 трендів SEO оптимізації сайтів у 2021 році
Алгоритми ранжирування пошукових систем щороку поліпшуються. В роботі алгоритму пошуку Google в 2021 році відбудуться...
Унікальна торгова пропозиція (УТП) в маркетингу
Сучасний ринок наповнений великою кількістю пропозицій конкуруючих фірм. Для споживача це добре, тому що він може вибрати...
Ми отримали вашу заявку
Давайте обговорювати
Поля з * є обов'язковими для заповнення
Відправляючи заявку ви погоджуєтеся з політикою обробки персональних даних.
або
Ви також можете написати нам у месенджери:
Замовити проект
Поля з * є обов'язковими для заповнення
або
Ви також можете написати нам у месенджери:
Перезвоните мне
Поля з * є обов'язковими для заповнення
або
Ви також можете написати нам у месенджери: