Акції Facebook впали в ціні на 8% на торгах Nasdaq

Дата публікації
31.05.2012
Рубрика
Переглядів
36013

Як повідомляють західні ЗМІ, в минулий понеділок, 21 травня 2012 року, практично відразу після відкриття торгів на біржі Nasdaq акції Facebook впали в ціні більш ніж на 8%. Таким чином, ціна однієї акції найбільшої в світі соцмережі склала 34 дол. США за папір.

Провідним андеррайтером, який підтримав ціну на акції, виступив інвестбанк Morgan Stanley, проте, за інформацією з обізнаних джерел, і він незабаром може відмовитися від підтримки Fаcebook.

 

Зарубіжні видання повідомляють, що на останніх торгах 21 травня 2012 року на біржі Nasdaq ціна акцій соціальної мережі Facebook знизилася на 8% і склала приблизно 34 долари США.

Попереднє розміщення акцій компанії на минулому тижні пройшло по верхній межі діапазону цін — вартість однієї акції Facebook була встановлена в межах 38 доларів США. Загальні активи компанії оцінили в 104 млрд дол. США, а залучити вдалося соціальній мережі 16 млрд дол. США.

Старший віце-президент відділу аналізу ринку цінних паперів компанії ABR Investment Strategy Nathan Drona прокоментував це:«Якщо інвестори не бачать приросту вартості акцій у перший день торгів, вони втрачають інтерес до цих акцій».

Популярное

Чому просування сайту не можна зупиняти?
Чому пауза може стати проблемою на всьому шляху розкрутки сайту? Що робити, щоб уникнути неприємностей, пов'язаних...
ТОП-5 трендів SEO оптимізації сайтів у 2021 році
Алгоритми ранжирування пошукових систем щороку поліпшуються. В роботі алгоритму пошуку Google в 2021 році відбудуться...
Унікальна торгова пропозиція (УТП) в маркетингу
Сучасний ринок наповнений великою кількістю пропозицій конкуруючих фірм. Для споживача це добре, тому що він може вибрати...
Ми отримали вашу заявку
Давайте обговорювати
Поля з * є обов'язковими для заповнення
Відправляючи заявку ви погоджуєтеся з політикою обробки персональних даних.
або
Ви також можете написати нам у месенджери:
Замовити проект
Поля з * є обов'язковими для заповнення
або
Ви також можете написати нам у месенджери:
Перезвоните мне
Поля з * є обов'язковими для заповнення
або
Ви також можете написати нам у месенджери: