Соціальна мережа «ВКонтакте» замахнулася на лаври Instagram?

Дата публікації
15.07.2016
Рубрика
Переглядів
35962

Відома російська соцмережа випустила додаток Snapster, функції якого повністю дублюють Instagram з деякими додатковими опціями. Нову мережу можна вважати якісним аналогом і прямим конкурентом сервісу оцінки фотографій з особистих альбомів користувачів, який завоював світ.

Snapster має приємний та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс. Доступ до всіх функцій реалізований у кілька кліків, працює досить швидко й плавно. Як і в будь-який соціальній мережі, тут є паблік, цікавий контент для оцінки, опції додавання власних знімків, їх редагування, об'єднання в «кімнати», на які зможуть підписуватися інші користувачі.

На особливу увагу заслуговує потужний функціонал редактора фото. Можна застосувати один з 12 стандартних світлофільтрів, обробити зображення вручну, скорегувавши кольори, кути нахилу, розмір, масштаб та інші параметри. Вбудовані світлофільтри легко редагуються під індивідуальні переваги користувача. Також доступна опція застосування випадкових налаштувань і таймер для автоматичного видалення відправлених знімків у заданий час. 

Snapster тісно інтегрований з «ВКонтакте» й Instagram. За допомогою сервісу нові вже відредаговані знімки легко відправляться в будь-яку із зазначених соціальних мереж. Поки Snapster викладено лише в магазині Google Play як офіційний додаток на Android. Незабаром розробники обіцяють додати підтримку відео й випустити клієнт для iOS.

Чи зможе сміливий проект «відібрати» аудиторію в Instagram і чи варто фахівцям з SMM відразу починати працювати з соцмережею? Покаже тільки час. Але з огляду на багатомільйонну аудиторію «ВКонтакте» у Snapster є всі передумови перетворитися у великий популярний сервіс.

Популярное

Чому просування сайту не можна зупиняти?
Чому пауза може стати проблемою на всьому шляху розкрутки сайту? Що робити, щоб уникнути неприємностей, пов'язаних...
ТОП-5 трендів SEO оптимізації сайтів у 2021 році
Алгоритми ранжирування пошукових систем щороку поліпшуються. В роботі алгоритму пошуку Google в 2021 році відбудуться...
Унікальна торгова пропозиція (УТП) в маркетингу
Сучасний ринок наповнений великою кількістю пропозицій конкуруючих фірм. Для споживача це добре, тому що він може вибрати...
Ми отримали вашу заявку
Давайте обговорювати
Поля з * є обов'язковими для заповнення
Відправляючи заявку ви погоджуєтеся з політикою обробки персональних даних.
або
Ви також можете написати нам у месенджери:
Замовити проект
Поля з * є обов'язковими для заповнення
або
Ви також можете написати нам у месенджери:
Перезвоните мне
Поля з * є обов'язковими для заповнення
або
Ви також можете написати нам у месенджери: