Перевірити швидкість інтернету тепер можна в пошуковому рядку

Дата публікації
01.08.2016
Рубрика
Переглядів
36277

Компанія Google оголосила про розширення функціоналу стандартного браузерного пошуку для персональних комп'ютерів і мобільних пристроїв. Тепер для швидкої перевірки швидкості з'єднання з інтернетом у пошуковому рядку досить просто ввести стандартний запит «Check my internet speed».

На першому місці в пошуковій видачі буде знаходитися віджет, який покаже стандартну інформацію: сервер для перевірки, пінг, швидкість передачі вхідного й відправлення вихідного трафіку. Також на екрані віджета доступна докладна інформація та кнопка повторного запуску тесту. Варто відзначити простий, інформативний і приємний інтерфейс програми без різних ефектів і «важкої» анімації, а також високу швидкість її роботи.

Поки сервіс працює на території Сполучених Штатів, його запуск в Україні стане можливим у майбутньому. Головне, щоб інженери пошукового гіганта залишилися задоволені результатами тестування послуги. Так що користувачам доведеться трохи почекати й використовувати звичні методи перевірки швидкості з'єднання — спеціальні програми або сайти на зразок відомого Ookla Speedtest.

Популярное

Чому просування сайту не можна зупиняти?
Чому пауза може стати проблемою на всьому шляху розкрутки сайту? Що робити, щоб уникнути неприємностей, пов'язаних...
ТОП-5 трендів SEO оптимізації сайтів у 2021 році
Алгоритми ранжирування пошукових систем щороку поліпшуються. В роботі алгоритму пошуку Google в 2021 році відбудуться...
Унікальна торгова пропозиція (УТП) в маркетингу
Сучасний ринок наповнений великою кількістю пропозицій конкуруючих фірм. Для споживача це добре, тому що він може вибрати...
Ми отримали вашу заявку
Давайте обговорювати
Поля з * є обов'язковими для заповнення
Відправляючи заявку ви погоджуєтеся з політикою обробки персональних даних.
або
Ви також можете написати нам у месенджери:
Замовити проект
Поля з * є обов'язковими для заповнення
або
Ви також можете написати нам у месенджери:
Перезвоните мне
Поля з * є обов'язковими для заповнення
або
Ви також можете написати нам у месенджери: