ТОП-5 сервісів онлайн-банкінгу в Україні

Дата публікації
13.09.2012
Рубрика
Переглядів
34397

Виходячи з результатів дослідження популярності українських сервісів онлайн-банкінгу, проведеного компанією GfK Ukraine на замовлення «ПриватБанку», були визначені 5 сервісів, які користуються найбільшим попитом.

Опитування було проведено в другому кварталі 2012 року. Опитані були користувачі інтернет, які проживають у великих обласних центрах України, віком від 25 до 50 років.

Найбільш популярним сервісом виявився «Приват 24», яким користуються близько 77% опитаних, на другому місці — сервіси «Райффайзен Банку Аваль» (20%), на третьому — Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ, 13%), на четвертому місці — користувачі онлайн-сервісу «Альфа-банку», які склали 10%. Замикає 5-ку популярних сервісів «Дельта Банк», онлайн-інструментами якого користуються 6% опитаних.

З усього списку опитаних інтернет-користувачів близько 29,6% користуються онлайн-банкінгом хоча б раз на місяць, при цьому виписки за рахунками отримує кожен десятий користувач. Оцінка надання онлайн-послуг банками досить висока і становить 4,15 балів з 5 можливих.

На новини банків у соціальних мережах підписані лише 7% з опитаних, однак кожен п'ятий готовий замінити в майбутньому відвідування банку спілкуванням з його співробітниками через соцмережі.

Популярное

Чому просування сайту не можна зупиняти?
Чому пауза може стати проблемою на всьому шляху розкрутки сайту? Що робити, щоб уникнути неприємностей, пов'язаних...
ТОП-5 трендів SEO оптимізації сайтів у 2021 році
Алгоритми ранжирування пошукових систем щороку поліпшуються. В роботі алгоритму пошуку Google в 2021 році відбудуться...
Унікальна торгова пропозиція (УТП) в маркетингу
Сучасний ринок наповнений великою кількістю пропозицій конкуруючих фірм. Для споживача це добре, тому що він може вибрати...
Ми отримали вашу заявку
Давайте обговорювати
Поля з * є обов'язковими для заповнення
Відправляючи заявку ви погоджуєтеся з політикою обробки персональних даних.
або
Ви також можете написати нам у месенджери:
Замовити проект
Поля з * є обов'язковими для заповнення
або
Ви також можете написати нам у месенджери:
Перезвоните мне
Поля з * є обов'язковими для заповнення
або
Ви також можете написати нам у месенджери: