Google відзначив повноліття

Дата публікації
20.10.2016
Рубрика
Переглядів
35769

27 вересня найбільший пошуковик відзначає свій День народження. До кінця невідомо, чому Ларрі Пейдж і Сергій Брін вибрали саме цю дату, однак існує теорія про те, що 27 вересня Google обійшов за кількістю користувачів свого головного конкурента в США — Yahoo. Також пошуковий гігант іноді відзначає іменини 7 числа.

Історична довідка та сучасні досягнення

Нагадаємо, що пошуковик спочатку був простим університетським проектом Пейджа й Бріна та називався BackRub. Але сайту досить швидко перестало вистачати потужностей машин навчального закладу й пропускної здатності інтернет-каналу. Ці «неприємності» підштовхнули розробників до розміщення пошукача на сторонніх серверах.

Вони не зневірилися і 15 вересня 1997 зареєстрували домен Google.com, а компанію офіційно зареєстровано 2 вересня 1998. За минулі 18 років зі звичайного пошуковика Google став суперкорпорацією з мільярдною капіталізацією, увійшов до складу холдингу Alphabet, заснованого все тими ж Пейджем і Бріном.

Просування сайтів в Google перетворилося на цілу науку, в дуже складний процес, успішний результат якого можуть гарантувати тільки професіонали. Але сьогодні в Маунтін-В'ю працюють не тільки над удосконаленням пошукових алгоритмів і поліпшенням ранжирування.

Компанія створила найпопулярнішу мобільну ОС, кращий картографічний сервіс, захищену пошту, безліч інструментів для бізнесу, безкоштовних і зручних сервісів для простих користувачів, розвиває технології штучного інтелекту й машинного навчання, а також може стати першим виробником повністю безпілотних автомобілів. І це далеко не межа. Ми впевнені, що в майбутньому Google буде тільки радувати світ інноваціями.

 

Популярное

Чому просування сайту не можна зупиняти?
Чому пауза може стати проблемою на всьому шляху розкрутки сайту? Що робити, щоб уникнути неприємностей, пов'язаних...
ТОП-5 трендів SEO оптимізації сайтів у 2021 році
Алгоритми ранжирування пошукових систем щороку поліпшуються. В роботі алгоритму пошуку Google в 2021 році відбудуться...
Унікальна торгова пропозиція (УТП) в маркетингу
Сучасний ринок наповнений великою кількістю пропозицій конкуруючих фірм. Для споживача це добре, тому що він може вибрати...
Ми отримали вашу заявку
Давайте обговорювати
Поля з * є обов'язковими для заповнення
Відправляючи заявку ви погоджуєтеся з політикою обробки персональних даних.
або
Ви також можете написати нам у месенджери:
Замовити проект
Поля з * є обов'язковими для заповнення
або
Ви також можете написати нам у месенджери:
Перезвоните мне
Поля з * є обов'язковими для заповнення
або
Ви також можете написати нам у месенджери: