Блог студії

Створення інтернет-магазину ювелірних виробів від компанії Фенікс Індастрі

Чи буде користуватися попитом ювелірний інтернет-магазин в сучасних економічних умовах, в умовах швидкого зростання онлайн-торгівлі? З цим питанням потрібно розібратися, перш ніж створити онлайн торгову точку.
Читать

Підбито підсумки 2017 року IT-raiting України

«IT-рейтинг UA» підвів підсумки 2017 року і сформував новий рейтинг компаній Дніпра, які працюють у сфері інтернет-технологій. Наша веб-студія «Фенікс Індастрі» зайняла провідні позиції відразу в трьох номінаціях.
Читать

Фенікс і Google тепер партнери!

Тепер кваліфікація фахівців «Фенікс Індастрі» не тільки підтверджена значним портфоліо й відгуками задоволених клієнтів, але й визнана найпопулярнішим пошуковим і рекламним сервісом у світі.
Читать

Що знає про вас Google і як приховати інформацію?

Ні для кого не секрет, що Google збирає інформацію про користувачів у величезних кількостях. «Корпорація Добра» знає, куди ми ходимо, ніж цікавимося, на що витрачаємо гроші, який відео- та аудіоконтент споживаємо і т. д.
Читать

З 2016 українці найактивніше купували газобетон, пуховики, квартири і цуценят мопса: підсумки року!

Традиційно під кінець року улюблений нами Google презентує статистику пошукових запитів за категоріями від жителів різних країн. Ми зібрали звіт в одному матеріалі, щоб розповісти Вам, що українці хотіли купити в 2016, які лайфхаки шукали, чим цікавилися та що дивилися.
Читать

Як зробити пости в соцмережах більш цікавими для аудиторії

Досвідчені SMM-спеціалісти вміють зробити бренд впізнаваним, поліпшити поінформованість потенційних клієнтів про компанію, якісно подати послуги та розширити аудиторію. 
Читать

Покупці йдуть в інтернет. Динаміка зростання ринку електронної комерції

На тлі загальної кризи української економіки багато компаній почали відчувати значні труднощі. Падіння продажів змушує підприємців йти на відчайдушні кроки: скорочення, перехід до інших сфер діяльності, ліквідацію торгових точок.
Читать

Веб студія «Фенікс Індастрі» нагороджена медаллю «Лідер національного бізнесу»

9 липня 2012 року в Києві в Національній академії наук України відбулася щорічна всеукраїнська церемонія нагородження Міжнародного академічного рейтингу «Золота Фортуна».
Читать
Ми отримали вашу заявку
Давайте обговорювати
Поля з * є обов'язковими для заповнення
Відправляючи заявку ви погоджуєтеся з політикою обробки персональних даних.
або
Ви також можете написати нам у месенджери:
Замовити проект
Поля з * є обов'язковими для заповнення
або
Ви також можете написати нам у месенджери:
Перезвоните мне
Поля з * є обов'язковими для заповнення
або
Ви також можете написати нам у месенджери: